جمعه 9 خرداد 1404
شعار سال 1404 - سرمایه گذاری برای تولید
تاریخ : پنجشنبه 8 خرداد 1404
کد 351

بازدید رئیس نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی از آزمون ورود به حرفه مهندسان

دکتر علیرضا معتمدنیا رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی از روند برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان در روز نخست این آزمون بازدید کرد.
به گزارش امور ارتباطات و رسانه سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی، دکتر علیرضا معتمدنیا رئیس سازمان به همراه دکتر بابک نجفیان مدیرکل راه و شهرسازی استان و دکتر سید محسن رضوی معاون مسکن و ساختمان این اداره کل از روند برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان در روز نخست این آزمون بازدید کردند.
این گزارش می افزاید،آزمون نظام مهندسی خرداد ماه امسال در رشته های هفتگانه اصلی مهندس اعم از معماری، شهرسازی، عمران، نقشه برداری، ترافیک؛ تاسیسات برقی و تاسیسات مکانیکی، کارشناسی ماده 27، کاردان ها و تائید صلاحیت معماران تجربی طی روزهای پنجشنبه هشتم و جمعه نهم خردادماه در پنج حوزه امتحانی تبریز و یک حوزه امتحانی در شهرستان مراغه و در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.
تعداد شرکت کنندگان در تبریز 9 هزار 890 نفر زن و مرد و در شهرستان ویژه مراغه 2 هزار و 64 نفر زن و مرد هستند که در مجموع تعداد 11 هزار و 954 نفر زن و مرد در این آزمون به رقابت می پردازند.
این آزمون برای اخذ پروانه اشتغال به کار مهندسی و ساختمانی در صلاحیت های نظارت و اجرا در حال برگزاری است که آن دسته از مهندسانی که حائز شرایط بوده و نمره قبولی کسب کنند می توانند از پروانه کاری خود در امور ساختمانی و صلاحیت های مورد تائید شده استفاده کنند.
گفتنی است نتایج این آزمون در اواخر تابستان سال جاری اعلام خواهد شد.





 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 8 خرداد 1404
  • ساعت 20
  • توسط itshams itshams
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh