پنجشنبه 24 ارديبهشت 1405
شعار سال 1405 - سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
تاریخ : يکشنبه 30 فروردين 1405
کد 667

اعلام آمادگی بیش از ۷۰۰ مهندس آذربایجان شرقی برای ارائه خدمات داوطلبانه مهندسی

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی اعلام کرد: تاکنون بیش از ۷۰۰ نفر از مهندسان عضو این سازمان برای مشارکت داوطلبانه و رایگان برای ارائه خدمات مهندسی به واحدهای ساختمانی آسیب‌دیده در جریان جنگ رمضان، نام‌نویسی کرده‌اند، این اقدام در قالب طرحی داوطلبانه انجام می‌شود که با استقبال گسترده مهندسان استان مواجه شده است.
به گزارش امور ارتباطات و رسانه سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی، دکترعلیرضا معتمدنیا، رئیس سازمان با اشاره به تشکیل سریع ساختارهای تخصصی از روزهای نخست رویداد، اظهار داشت: با همکاری مهندسان عضو سازمان و دستگاه‌های مرتبط، کارگروه ارزیابی خسارات ایجاد شد و سامانه‌ای آنلاین برای ثبت‌نام مهندسان داوطلب خدمات رایگان مهندسی راه‌اندازی گردید که با استقبال فراوان روبه‌رو شد.
به گفته وی، مهندسان دارای پروانه اشتغال در رشته‌های عمران، معماری، مکانیک و برق در این سامانه اعلام آمادگی کرده‌اند و روند ثبت‌نام همچنان ادامه دارد.
دکتر معتمدنیا ضمن قدردانی از حس انسان دوستی و عمل به مسئولیت اجتماعی مهندسان عضو سازمان، افزود: گزارش استقبال گسترده مهندسان استان برای ارائه خدمات داوطلبانه و رایگان طی نامه ای به ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ارسال شده تا در صورت نیاز، از ظرفیت این نیروهای متخصص در سایر استان‌ها نیز استفاده شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی در ادامه همچنین از ایجاد چند کارگروه تخصصی دیگر خبر داد و گفت: کارگروه امداد، نجات و فنی با حضور مهندسان آموزش‌دیده هلال‌احمر تشکیل شده تا در شرایط بحرانی در کنار نیروهای امدادی فعالیت کنند.
وی همچنین از تشکیل کارگروه تخصصی ارزیابی خسارات پل‌ها خبر داد که هدف آن تسریع و دقت‌بخشی به عملیات بررسی و مستندسازی آسیب‌های واردشده به سازه‌های عمرانی است.
دکتر معتمدنیا اعلام کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان با استفاده از ظرفیت‌های تخصصی خود، آماده همکاری کامل در ارزیابی فنی ساختمان‌ها و زیرساخت‌های آسیب‌دیده است و این فرایند با مشارکت داوطلبانه مهندسان ادامه خواهد داشت.
نظرات شما
captcha refresh